Όροι Χρήσης

1) Το παρόν συνιστά συμφωνητικό, που συνάπτεται μεταξύ εσάς (εις το εξής πελάτης/ χρήστης του ιστοχώρου) και της Ομόρρυθμης Εταιρίας με την επωνυμία “familycloset ” και διακριτικό τίτλο “familycloset”, με έδρα την Ναύπακτο, επί της οδού Νότη Μπότσαρη 81 κατόχου και διαχειρίστριας του παρόντος ιστοχώρου www.familycloset.gr (εις το εξής familycloset.gr)


2) Ο πελάτης/ χρήστης του familycloset.gr οφείλει να διαβάσει με προσοχή το παρόν και να βεβαιωθεί ότι συμφωνεί με τους κάτωθι γενικούς όρους, που ρυθμίζουν την περιήγηση, πρόσβαση και χρήση του παρόντος ιστοχώρου, καθώς η περαιτέρω χρήση, περιήγηση και είσοδος στον ιστοχώρο www.familycloset.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας (e-shop), η χρήση των όποιων υπηρεσιών που διατίθενται μέσω αυτού, η πραγματοποίηση όποιας συναλλαγής μέσω αυτού συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών, με την επιφύλαξη παντός εν γένει νόμιμου δικαιώματος του πελάτη/χρήστη.


3) Το familycloset.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς το παρόν στο σύνολό του ή ως προς ορισμένους μόνο όρους του ανά πάσα στιγμή άνευ άλλου τινός και κάθε τροποποίηση είναι ισχυρή από τη δημοσίευσή της, δηλαδή την ανάρτησή της στον παρόντα ιστοχώρο. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η όποια τροποποίηση ή αλλαγή όρων δεν ισχύει για παραγγελίες, που ήδη έχει κάνει ο πελάτης/χρήστης.


4) Οι όροι του παρόντος ενημερώθηκαν οριστικώς την 01/03/2016

Α. Ορισμοί· Ιστοχώρος/site: ο παρών διαδικτυακός τόπος www.familycloset.gr ως σύνολο επιμέρους ιστοσελίδων.

Αγοραστής: κάθε πελάτης/χρήστης που εκδηλώνει ενδιαφέρον προς αγορά για ένα προϊόν, που παρουσιάζεται στον ιστοχώρο και που προβαίνει στην παραγγελία/ηλεκτρονική αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος μέσω αντικαταβολής ή άλλου ρητώς αναγραφόμενου τρόπου πληρωμής.

Εγγραφή: η αίτηση του πελάτη/χρήστη προς εμάς για τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο familycloset.gr

Β. Υπηρεσίες ιστοχώρου/ Διαδικασία & Όροι Αγορών μέσω του e-shopi) Ο ιστοχώρος www.familycloset.gr είναι μια διαδικτυακή τοποθεσία μέσω της οποίας γίνεται η προώθηση, η έκθεση, η περιγραφή και ανάλυση, η διαφήμιση και η πώληση προϊόντων της εταιρείας μας (e-shop)


5)  ΕΓΓΡΑΦΗ  & ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  ΧΡΗΣΤΗ

Για την πρόσβαση και περιήγηση στον παρόντα ιστοχώρο δεν απαιτείται αρχικώς εγγραφή. Αυτό, όμως, καθίσταται απαραίτητο, προκειμένου ο πελάτης/χρήστης να εκδηλώσει ενδιαφέρον προς αγορά ενός προϊόντος (παραγγελία) και τελικώς να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη αγορά, επιλέγοντας τρόπο παραλαβής και πληρωμής. Με την εγγραφή του πελάτη/χρήστη στον παρόντα ιστοχώρο, ήτοι τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας με τα υποχρεωτικά πεδία (e-mail, ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη, κωδικός κ.λ.π.), εκείνος αποκτά έναν ατομικό λογαριασμό, τον οποίο μπορεί να δει και να διαχειριστεί οποτεδήποτε.


Μπορούμε οποτεδήποτε και κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, άνευ άλλου τινός να απενεργοποιήσουμε ή να καταργήσουμε έναν λογαριασμό πελάτη/χρήστη, εάν προκύψει κακόβουλη και κακόπιστη χρήση του παρόντος ιστοχώρου. Ρητώς απαγορεύεται η τήρηση περισσότερων λογαριασμών/προφίλ για τον ίδιο πελάτη/χρήστη.


Για την είσοδο στο λογαριασμό/προφίλ εκάστου πελάτη/χρήστη απαιτείται έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), στην οποία αποστέλλονται κι όλα τα ενημερωτικά μηνύματα/απαντήσεις εκ μέρους του familicloset.gr και κωδικός πρόσβασης, τον οποίο εκείνος έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του. Η διαφύλαξη του απορρήτου του κωδικού πρόσβασης γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη/χρήστη. Σε περίπτωση υποκλοπής, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης ή απώλειας του άνω κωδικού ο πελάτης / χρήστης οφείλει πάραυτα και με δική του ευθύνη κι επιμέλεια να μας ενημερώσει γραπτώς μέσω e-mail info@familycloset.gr .

Το familycloset.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και οι συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. 

Δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσοχή: Εάν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή γίνεται 12 μήνες!Οι επιστροφές γίνονται μόνο με ACS courier για να ισχύουν τα συγκεκριμένα έξοδα επιστροφής που αντιστοιχούν στα 2,50 ευρώ .  Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος μέσω άλλης μεταφορικής εταιρείας τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη. 

Οι τιμές των προϊόντων ισχύουν μόνο για αγορές μέσω e-shop. Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από την διαθεσιμότητά τους. Υπό αυτό το πρίσμα σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα , διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα , θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο. 


7) ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1. Με Αντικαταβολή.

 Τα έξοδα αντικαταβολής είναι +1.50 ευρώ.

 Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

 Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας.

 Αυτή η μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.


2. Με Πιστωτική κάρτα.

    

3. Με Paypal.


4. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.


 - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    αριθμός λογαριασμού : 6663-107556-380

    IBAN : GR73 0171 6630 0066 6310 7556 380

    Δικαιούχος : Μπανιάς Κων/νος του Γεωργίου


 - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

    αριθμός λογαριασμού : 426/780158-03

    IBAN : GR62 0110 4260 0000 4267 8015 803 

    Δικαιούχος : Μπανιάς Κων/νος του Γεωργίου


 - ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ

   αριθμός λογαριασμού : 221-002101-008935

   IBAN : GR42 0140 2210 2210 0210 1008 935

   Δικαιούχος : Μπανιάς Κων/νος του Γεωργίου


 -EUROBANK ΤΡΑΠΕΖΑ

     αριθμός λογαριασμού : 0026-0302-71-0100907171

     IBAN : GR10 0260 3020 0007 1010 0907 171

     Δικαιούχος : Μπανιάς Κων/νος του Γεωργίου