Καλάθι

Boxers

Στην κατηγορία ανδρικά boxer μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε μποξεράκια από τους καλύτερους κατασκευαστές. Tommy Hilfiger , Emporio Armani , Calvin Klein , Sloggi είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Οι επιλογές σε οικονομικά packs είναι απεριόριστες. Εφαρμοστά μποξερ αλλά και υφασμάτινα είναι εδώ για βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Calvin klein Boxer 3 pack U2664G - black-H55-95% βαμβάκι , 5% ελαστικό..
44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,90€
Tommy Hilfiger Υφασμάτινα boxer 3pack Print UM0UM02847 - Tommy Tartan-Dsrt Sky-Firework-TRANSITIONAL COTTON / IN-CONVERSION (100%)..
56,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,90€
Ανδρικά μποξεράκια της εταιρείας Tommy Hilfiger με εξωτερικό λάστιχο. Αυτά τα μποξεράκια είναι σε όμορφους χρωματισμούς κόκκινο,  μπλε σκούρο και μπορνό χρώμα, διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο σε μπλε χρώμα με το όνομα της εταιρείας σε λευκή απόχρωση. Άνετα εσώρουχα για όλες τις ώρες της ημέρας.- To..
44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,90€
Ανδρικά μποξεράκια της εταιρείας Tommy Hilfiger με εξωτερικό λάστιχο. Αυτά τα μποξεράκια είναι μονόχρωμα και διαθέτουν εξωτερικό μαύρο λάστιχο με το όνομα της εταιρείας σε λευκή απόχρωση. Άνετα εσώρουχα για όλες τις ώρες της ημέρας. - Tommy Hilfiger Boxer 3 pack 1U87903842- Ανδρικά μποξεράκια T..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Βαμβακερό υφασμάτινο μποξεράκι σε άνετη γραμμή από την εταιρία Emporio Armani. Το μποξεράκι διαθέτει εξωτερικό λάστιχο στη μέση όπου αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας με λευκά γράμματα, το χαρακτηριστικό σήμα της εταιρίας και διακοσμητικά κουμπιά στο μπροστά μέρος. Άνετο βολικό και στιλάτο, μποξε..
46,00€
Χωρίς ΦΠΑ:46,00€
Σετ με τρία βαμβακερά ανδρικά μποξεράκια  με πόδι από την εταιρία Emporio Armani. Το σετ περιλαμβάνει τρία μποξεράκια διαφορετικού χρώματος σε μαύρο, κόκκινο και γκρι. Διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο μαύρο όπου αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας. Άνετα και δροσερά εσώρουχα εξαιρετικής ποιότητας γ..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Ένα σετ με τρία βαμβακερά ανδρικά μαύρα μποξεράκια από την εταιρία Emporio Armani. Τα μποξεράκια διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο στη μέση όπου αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας με άσπρο, μαύρο και τιρκουάζ χρώμα. Άνετα και δροσερά εσώρουχα εξαιρετικής ποιότητας για όλες τις ώρες της ημέρας.Emporio Ar..
62,00€
Χωρίς ΦΠΑ:62,00€
Ένα βαμβακερό σετ με τρία ανδρικά μποξεράκια από την εταιρία Emporio Armani. Το σετ περιλαμβάνει τρία μποξεράκια διαφορετικού χρώματος σε μαύρο, κόκκινο και γκρι όπου διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο στη μέση μαύρο όπου αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας. Άνετα και δροσερά εσώρουχα εξαιρετικής ποιότητα..
57,00€
Χωρίς ΦΠΑ:57,00€
Ένα πακέτο με τρία ανδρικά βαμβακερά εσώρουχα σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Calvin klein. Βαμβακερά μποξεράκια που προσφέρουν άνεση και στιλ όλες τις ώρες της ημέρας. Τα μποξεράκια αυτά διαθέτουν λάστιχο στη μέση με το λογότυπο της εταιρίας σε 3 διαφορετικά χρώματα, μωβ, άσπρο και γκρι σκούρο.Calvi..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Οικονομικό πακέτο από τρία τεμάχια ανδρικά μαύρα μποξεράκια με μακρύ πόδι από την εταιρία Calvin Klein.  Διαθέτουν λάστιχο στη μέση στο οποίο αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας σε άσπρη, μωβ, και γκρι χρώμα. Απαλό και άνετο ύφασμα για όλες τις ώρες της ημέρας.Calvin klein Boxer 3 pack μακρύ π..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Ανδρικά βαμβακερά εσώρουχα σε ένα οικονομικό πακέτο από την εταιρία Tommy Hilfiger. Το πακέτο μέσα περιέχει τρία μποξεράκια σε μπλε σκούρο χρώμα με διαφορετικό λάστιχο στη μέση σε λάδι, μπλε σκούρο και πετρολ απόχρωση, έχουν λογότυπο στο λάστιχο. Το ύφασμα τους απαλό και δροσερό για να το φόρας όλη ..
42,90€
Χωρίς ΦΠΑ:42,90€
Οικονομικό πακέτο με τρία ανδρικά βαμβακερά εσώρουχα από την εταιρία Tommy Hilfiger σε μαύρο χρώμα. Το πακέτο μέσα περιέχει τρία ίδια μποξεράκια με λάστιχο στη μέση όπου αναγράφεται λογότυπο της εταιρίας με άσπρα και κόκκινα γράμματα. Το ύφασμα τους βολικό, απαλό και δροσερό για να το φόρας όλη μέρα..
46,90€
Χωρίς ΦΠΑ:46,90€
Ένα πακέτο με τρία ανδρικά εσώρουχα σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Calvin klein. Βαμβακερά μποξεράκια που προσφέρουν άνεση και στιλ για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα μποξεράκια αυτά διαθέτουν λάστιχο με το λογότυπο της εταιρίας σε 3 διαφορετικά χρώματα.- Calvin klein Boxer 3pack Low Rise 0000U2664G -..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Σετ από τρία τεμάχια ανδρικά μποξεράκια της εταιρείας Calvin Klein. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 3 μποξεράκια σε μαύρη απόχρωση και μακρύ πόδι. Διαθέτουν λάστιχο στη μέση στο οποίο αναγράφεται το λογότυπο της εταιρείας σε σε μαύρη, κίτρινη, και πράσινη απόχρωση. Απαλό και άνετο ύφασμα για όλες τις ώρ..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Ένα οικονομικό πακέτο με τρία ανδρικά εσώρουχα μαύρα από την εταιρία Calvin klein. Το πακέτο περιέχει 3 μαύρα boxer σε μαύρο χρώμα με λεπτό λάστιχο που αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας σε τρία διαφορετικά χρώματα. Βαμβακερά και άνετα μποξεράκια για καθημερινή χρήση.Calvin klein Boxer 3pack Low R..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Σετ με εσώρουχα για άνδρες που περιλαμβάνει 3 ανδρικά μποξεράκια από την εταιρεία Tommy Hilfiger. Από βιώσιμα υλικά σε αποχρώσεις μπλε σκούρο, ανοιχτό μπλε και έντονο κόκκινο. Στο επάνω μέρος έχουν λάστιχο σε λευκή απόχρωση που φέρει το λογότυπο της εταιρείας. - Tommy Hilfiger Boxer 3pack UM0UM..
44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,90€
Ένα υφασμάτινο βαμβακερό μποξεράκι από την εταιρία Tommy Hilfiger, Το Boxer έχει άνετη γραμμή και μαλακό ύφασμα, έχει λάστιχο μπλε σκούρο στη μέση όπου πάνω αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας. Ένα βολικό εσώρουχο για την καθημερινότητα σας. Tommy Hilfiger Υφασμάτινο Boxer Print UM0UM02834 - M..
30,90€
Χωρίς ΦΠΑ:30,90€
Σετ με τρία βαμβακερά υφασμάτινα μποξεράκια από την εταιρία Tommy Hilfiger. Τα boxer είναι σε άνετη γραμμή και διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο με το λογότυπο της εταιρίας. Είναι σε γαλάζιο, γαλάζιο με λευκές ρίγες και μπλε σκούρο χρώμα. Βολικά εσώρουχα για την καθημερινότητα σας. Tommy Hilfiger Υφα..
56,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,90€
Ένα πακέτο με βαμβακερά εσώρουχα από την εταιρία Sloggi. Το πακέτο περιέχει δυο μποξεράκια σε μαύρο χρώμα, έχουν εφαρμοστή γραμμή που προσφέρουν απόλυτη άνεση και στο λάστιχο τους αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας. Μια ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση.Sloggi Men GO Natural H Hipster 10214626 ..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,20€
Σετ τρία ανδρικά μποξεράκια από την συλλογή του οίκου Emporio Armani. Αυτά τα μποξεράκια έχουν μαύρη απόχρωση και διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο με αναγραφόμενο το λογότυπο της εταιρείας. Κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι που προσφέρουν άνεση και απόλυτη εφαρμογή.- Emporio Armani Boxer μ..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Σετ τρία ανδρικά μποξεράκια από την συλλογή του οίκου Emporio Armani. Αυτά τα μποξεράκια έχουν μαύρη απόχρωση και διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο με αναγραφόμενο το λογότυπο της εταιρείας. Κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι που προσφέρουν άνεση και απόλυτη εφαρμογή.- Emporio Armani Boxer 3..
58,00€
Χωρίς ΦΠΑ:58,00€
Σετ τρία ανδρικά μποξεράκια της εταιρείας Emporio Armani. Αυτά τα βαμβακερά εσώρουχα είναι σε μπλε αποχρώσεις και διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο με το λογότυπο της εταιρείας επάνω σε λευκή απόχρωση. Άνετα και βαμβακερά μποξεράκια για όλες τις ώρες της ημέρας.- Emporio Armani Slip 3pack 11- Σετ 3 μποξερ..
53,00€
Χωρίς ΦΠΑ:53,00€
Σετ 3 ανδρικά μποξεράκια της εταιρείας Emporio Armani σε μαύρη απόχρωση. Αυτό το σετ περιλαμβάνει τρία βαμβακερά μποξεράκια σε μαύρη απόχρωση. Διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο με πορτοκαλί λεπτομέρειες στο οποίο αναγράφεται το λογότυπο της εταιρείας. Άνετα και δροσερά εσώρουχα εξαιρετικής ποιότητας για ό..
58,00€
Χωρίς ΦΠΑ:58,00€
Σετ τρία ανδρικά μποξεράκια της εταιρείας Emporio Armani. Αυτά τα βαμβακερά εσώρουχα είναι σε μπλε αποχρώσεις και διαθέτουν εξωτερικό λάστιχο με στάμπα το λογότυπο της εταιρείας επάνω σε λευκή απόχρωση. Άνετα και βαμβακερά μποξεράκια για όλες τις ώρες της ημέρας.- Emporio Armani Boxer 3pack 1113573R..
51,00€
Χωρίς ΦΠΑ:51,00€
Ανδρικά εσώρουχα σε ένα οικονομικό πακέτο από την εταιρία Tommy Hilfiger σε μαύρο χρώμα. Το πακέτο μέσα περιέχει τρία μποξεράκια ίδια, έχουν λογότυπο στο λάστιχο. Το ύφασμα τους απαλό και δροσερό για να το φόρας όλη μέραTommy Hilfiger Boxer 3Pack WB UM0UM02763 - Black- 3 μπόξερ μαύρα - Λογότυπο..
42,90€
Χωρίς ΦΠΑ:42,90€
Σετ με δύο βαμβακερά μποξεράκια με μακρύ πόδι σε χρώματα λιλά και λαδί από την εταιρία Sloggi. Τα μποξεράκια έχουν εφαρμοστή γραμμή και το ύφασμα τους είναι απαλό και άνετο για όλες τις ώρες της ημέρας. Διαθέτουν επίσης εξωτερικές ραφές σε διαφορετικό χρώμα και λογότυπο στο λάστιχοSloggi Men Start S..
18,90€ 21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,90€
Σετ με τρία βαμβακερά εσώρουχα μποξεράκια σε χρώματα χακί, λιλά και μπλε από την εταιρία Sloggi. Τα μποξεράκια έχουν εφαρμοστή γραμμή και προσφέρουν την απόλυτη άνεση. Έχουν επίσης εξωτερικές ραφές σε διαφορετικό χρώμα και λογότυπο στο λάστιχοSloggi Men Start Hipster C3P Box 10207045 - χακί-λιλά-μπλ..
27,00€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Οικονομικό πακέτο δύων εσωρούχων σε χρώματα λιλά και λαδί από την εταιρία Sloggi. Τα μποξεράκια έχουν εφαρμοστή γραμμή και προσφέρουν την απόλυτη άνεση. Έχουν επίσης εξωτερικά γαζία σε διαφορετικό χρώμα και λογότυπο στο λάστιχο.Sloggi Men Start Hipster C2P Box 10206968 - λιλά-λαδί- 2 μποξεράκια- 2 δ..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Ένα οικονομικό πακέτο με δύο βαμβακερά εσώρουχα από την εταιρία Sloggi. Στο πακέτο μέσα θα βρεις δύο μποξεράκια σε χρώματα μπλε και μπλε σκούρο, έχουν λογότυπο στο λάστιχο και εφαρμοστή γραμμή. Είναι για όλες τις ώρες της ημέρας γιατί το ύφασμα τους είναι άνετο και απαλόSloggi Men GO Natural H Hipst..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,20€
Ένα οικονομικό πακέτο με τρία εσώρουχα σε χρώματα μαύρο, κόκκινο από την εταιρία adidas. Τρία μποξεράκια για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς το ύφασμα τους είναι άνετο και απαλό. Διαθέτουν λογότυπο και χοντρό μαύρο λάστιχοadidas Boxer 3 pack Active Flex Cotton 4A1M02 - black-vivid red- 3 μπόξερ- Εφαρ..
26,95€ 29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:26,95€
Ένα πακέτο με τρία ανδρικά εσώρουχα σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Calvin klein. Βαμβακερά μποξεράκια που προσφέρουν άνεση και στιλ για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα μποξεράκια αυτά διαθέτουν λάστιχο με το λογότυπο της εταιρίας σε 3 διαφορετικά χρώματα.Calvin klein Boxer 3pack Low Rise 0000U2664G - b..
40,41€ 44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,41€
Ένα σετ με τρία ίδια μαύρα ανδρικά εσώρουχα της εταιρίας Tommy Hilfiger. Αυτά τα μποξεράκια είναι από την βασική συλλογή της με ανανεωμένο desing και το κλασσικό λογότυπο στο λάστιχο για να τα κάνει πιο ξεχωριστά.Tommy Hilfiger Boxer 3pack DTM UM0UM02850 - μαύρο- 3 μονόχρωμα μποξεράκια - Οικονο..
46,90€
Χωρίς ΦΠΑ:46,90€
Σετ με δυο βαμβακερά εσώρουχα σε ένα οικονομικό πακέτο. Στο πακέτο μέσα θα βρεις δυο μποξεράκια σε χρώμα μελιτζανί και ανθρακί που διαθέτουν λογότυπο της εταιρίας στο επάνω λάστιχο.  Αυτά τα άνετα ανδρικά εσώρουχα επίσης έχουν και εξωτερικά γαζιά που τα καθιστά πιο μοντέρνα. Sloggi Men Sta..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Η εταιρία Sloggi βγάζει σε οικονομικό πακέτο δυο εσώρουχα μπόξερ. Τα ανδρικά αυτά μποξεράκια είναι σε εφαρμοστή γραμμή και προσφέρουν την απόλυτη άνεση. Έχουν εξωτερικά γαζιά  σε διαφορετικό χρώμα και λογότυπο στο λάστιχο.Sloggi Men Start Hipster C2P Box 10206968 - μαύρο- 2 μποξεράκια - Λο..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Η εταιρία Sloggi βγάζει σε οικονομικό πακέτο 2 χρωμάτων γκρι και μπλε ηλεκτρικ με πριντ ανδρικά βαμβακερά μποξεράκια. Αυτά τα εσώρουχα ξεχωρίζουν γιατί έχουν λογότυπο της εταιρίας στο λάστιχο και εξωτερικές ραφές. Είναι άνετα και σε εφαρμοστή γραμμή.Sloggi Men Start Hipster C2P Box 10206968 - γκρί-μ..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Οικονομικο΄ πακε΄το σετα΄κι με δυο μποξερα΄κια με πο΄δι σε μαύρο χρω΄μα. Οι άνδρες προτιμούν αυτά τα εσώρουχα για την α΄νεση που τους προφέρει και την μεγα΄λη αντοχη΄ της σειρα΄ς  Evernew.  Η σειρά short έχει πιο μακρύ πόδι από τις κλασσικές σειρές της.Sloggi Men Evernew H Short με πόδι C2..
22,50€ 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Το οικονομικό σετάκι με τα δυο μποξεράκια της εταιρίας Sloggi σε μπλε έντονο χρώμα είναι άνετο και σε εφαρμοστή γραμμή. Τα εσώρουχα αυτά έχουν λάστιχο με λογότυπο διαφορετικού χρώματος που τα κάνει πιο ιδιαίτερα. Sloggi Men Avenue Hipster 2pack Box 10206763 - μπλε έντονο- Εφαρμοστή γραμμή ..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Οικονομικο΄ πακέτο σετ δυο μποξερα΄κια με πο΄δι σε εφαρμοστη΄ γραμμη΄. Έχουν λογο΄τυπο στο λάστιχο στο ίδιο χρώμα και τα προτιμούν για την α΄νετη γραμμή τους . Είναι σε κόψιμο short και έχουν σχέδιο εξωτερικά γαζιά.Sloggi Men 24-7 H Short με πόδι 2P Box 10207029 - μαύρο- 2 μποξερα΄κια με πο΄δι ..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Οικονομικό πακέτο με σετ δυο μποξερ σε εφαρμοστη΄ γραμμή. Αυτα΄ τα α΄νετα βαμβακερά εσώρουχα έχουν λογο΄τυπο στο λάστιχο. Είναι ε΄νας διαχρονικο΄ς κωδικός boxer της εταιρίας Sloggi .Sloggi Men 24-7 H Hipster 2P Box 10207037 - μαύρο- Μποξερα΄κια ΄εφαρμοστά- Λογότυπο στο λα΄στιχο -96% βαμβάκι , 4..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,20€
Οικονιμικό πακέτο δυο μποξερ σε εφαρμοστη΄ γραμμή. Αυτα΄ τα α΄νετα βαμβακερά ΄εσώρουχα έχουν λογο΄τυπο στο λάστιχο. Είναι ε΄νας διαχρονικο΄ς κωδικός boxer της εταιρίας Sloggi .Sloggi Men 24-7 H Hipster 2P Box 10207037- λευκό- Μποξερα΄κια ΄εφαρμοστά- Λογότυπο στο λα΄στιχο  - 96% βαμβάκι , 4% ea..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,20€

Στην κατηγορία ανδρικά boxer μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε μποξεράκια από τους καλύτερους κατασκευαστές. Tommy Hilfiger , Emporio Armani , Calvin Klein , Sloggi είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Οι επιλογές σε οικονομικά packs είναι απεριόριστες. Εφαρμοστά μποξερ αλλά και υφασμάτινα είναι εδώ για βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Εμφάνιση 1 έως 40 από 143 (4 Σελ.)