Καλάθι

Τσάντες

Το απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ είναι η τσάντα. Γυναικείες τσάντες σε διάφορα μεγέθη , χρώματα και στυλ, γυναικεία πορτοφόλια , νεσεσερ καλλυντικών αλλά και γυναικείες τσάντες παραλίας σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις . Όποιο και αν είναι το στυλ σου σίγουρα θα βρεις κάτι που ταιριάζει με το outfit που θέλεις να δημιουργήσεις .  

Μεγάλη γυναικεία τσάντα ώμου της εταιρείας Nolah. Αυτή η τσάντα είναι σε μαύρη απόχρωση. Διαθέτει χερούλια για τον ώμο με μεταλλικές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει δύο μεγάλες κύριες θήκες με τρίτη εσωτερική θήκη με φερμουάρ. Εξωτερικά διαθέτει μεταλλικό λογότυπο με την επωνυμία της ..
57,90€
Χωρίς ΦΠΑ:57,90€
Γυναικεία μεγάλη τσάντα ώμου της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτή η τσάντα είναι σε ψάθινο μπεζ μοτίβο με μαύρο λογότυπο της εταιρείας μπροστά. Διαθέτει υφασμάτινο εσωτερικό σε κρεμ απόχρωση σε στυλ πουγκί που σφίγγει καθώς και χερούλια για τον ώμο σε μαύρη απόχρωση. Διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες.Ο..
57,90€
Χωρίς ΦΠΑ:57,90€
Μικρό γυναικείο χιαστί τσαντάκι της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το τσαντάκι είναι σε μαύρο σταμπωτό μοτίβο με το μονόγραμμα της εταιρείας. Διαθέτει λουράκι με ρυθμιζόμενο μήκος και κλείνει με φερμουάρ.Διαθέτει εσωτερικά δύο βοηθητικές θήκες.  Μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας μπροστά. Οι δια..
42,90€
Χωρίς ΦΠΑ:42,90€
Μεγάλη τσάντα ώμου της εταιρείας Nolah. Αυτή η τσάντα είναι σε μαύρη απόχρωση και διαθέτει σταμπωτό μοτίβο με το μονόγραμμα της εταιρείας σε γκρι απόχρωση. Διαθέτει μία κύρια θήκη η οποία κλείνει με φερμουάρ καθώς και μικρό εσωτερικό τσεπάκι με φερμουάρ. Οι διαστάσεις της είναι 40 x 28 x 14 cm. Μία ..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:59,90€
Μικρό γυναικείο πορτοφόλι της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε απαλή ροζ απόχρωση με καπιτονέ μοτίβο. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Οι διαστάσεις της είναι 11.5 x 9.5 x 3.5 cm. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και μικ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Μικρό γυναικείο πορτοφόλι της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε έντονη φούξια απόχρωση με καπιτονέ μοτίβο. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Οι διαστάσεις της είναι 11.5 x 9.5 x 3.5 cm. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Μικρό γυναικείο πορτοφόλι της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε απαλή γαλάζια απόχρωση με καπιτονέ μοτίβο. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Οι διαστάσεις της είναι 11.5 x 9.5 x 3.5 cm. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Γυναικείο πορτοφόλι της εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε μαύρη απόχρωση σταμπωτό με το μονόγραμμα της εταιρείας σε γκρι απόχρωση. Διαθέτει μεταλλικό χρυσό λογότυπο της εταιρείας και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και εξωτερική θήκη με φερμου..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Μικρό γυναικείο χιαστί τσαντάκι της εταιρείας Guess. Αυτό το τσαντάκι-πορτοφόλι είναι σε σταμπωτό μοτίβο με ροζ λεπτομέρειες. Διαθέτει λουράκι για τον ώμο το οποίο ρυθμίζεται το μήκος του καθώς και αποσπάται. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο με την επωνυμία της εταιρείας μπροστά. Κλείνει με μαγνητικό κού..
85,50€ 95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:85,50€
Μικρό γυναικείο χιαστί τσαντάκι της εταιρείας Guess. Αυτό το τσαντάκι-πορτοφόλι είναι σε σταμπωτό μοτίβο με μαύρη λεπτομέρεια. Διαθέτει λουράκι για τον ώμο το οποίο ρυθμίζεται το μήκος του καθώς και αποσπάται. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο με την επωνυμία της εταιρείας μπροστά. Κλείνει με μαγνητικό κο..
85,50€ 95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:85,50€
Μεγάλη τσάντα γυναικεία της εταιρείας Guess. Αυτή η τσάντα διαθέτει σταμπωτό μοτίβο σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει μία κύρια θήκη η οποία κλείνει με φερμουάρ και κουμπί, καθώς και εξωτερικό τσεπάκι στο πίσω μέρος με φερμουάρ. Οι διαστάσεις της είναι: 34x22x10 cm. Διαθέτει μεταλλικά στοιχεία καθώς και..
134,10€ 149,00€
Χωρίς ΦΠΑ:134,10€
Γυναικείο τσαντάκι ώμου της εταιρείας Guess. Αυτό το τσαντάκι είναι σε μπεζ σταμπωτή απόχρωση με το λογότυπο της εταιρείας και διαθέτει ροζ λεπτομέρειες. Διαθέτει χερούλι για τον ώμου όπου ρυθμίζεται το μήκος του και αποσπάται. Κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ,διαθέτει στάμπα με την επωνυμία της εταιρε..
121,50€ 135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:121,50€
Γυναικείο πορτοφόλι κατασκευασμένο από δερματίνη της εταιρείας Guess. Αυτό το πορτοφόλι μεσαίου μεγέθους είναι σε κρεμ ανάγλυφο μοτίβο με τη στάμπα της εταιρείας. Οι διαστάσεις του είναι 14 x 9 x 3 cm. Κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ και διαθέτει θήκες για νομίσματα, χαρτονομίσματα και κάρτες. Είναι ι..
54,00€ 60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:54,00€
Μικρό αμπιγιέ γυναικείο τσαντάκι της εταιρείας Guess. Αυτό το τσαντάκι πουγκί είναι σε μαύρη απόχρωση και διαθέτει τρουκς. Διαθέτει μεταλλική μαύρη αλυσίδα για τον ώμο και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Μικρό ιδιαίτερο τσαντάκι για επίσημες εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν. Οι διαστάσεις του είναι :&..
117,00€ 130,00€
Χωρίς ΦΠΑ:117,00€
Γυναικείο τσαντάκι χιαστί της εταιρείας Guess. Αυτό το τσαντάκι είναι σε μπεζ απόχρωση σταμπωτό με το λογότυπο της εταιρείας καθώς και μαύρες λεπτομέρειες. Διαθέτει λουράκι για τον ώμο με μεταλλική χρυσή αλυσίδα και χρυσό μεταλλικό λογότυπο. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μία κύρια εσωτε..
121,50€ 135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:121,50€
Μεγάλη τσάντα ώμου της εταιρείας Guess κατασκευασμένη από δερματίνη. Αυτή η τσάντα είναι σε μπεζ απόχρωση με σταμπωτό το λογότυπο της εταιρείας. Διαθέτει χερούλι για τον ώμο καθώς και μεταλλικό λογότυπο με την επωνυμία της εταιρείας. Διαθέτει μία μεγάλη κύρια θήκη η οποία κλείνει με φερμουάρ με εσωτ..
139,50€ 155,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,50€
Γυναικείο τσαντάκι ώμου της εταιρείας Guess. Αυτό το τσαντάκι είναι σε μπεζ σταμπωτή απόχρωση με το λογότυπο της εταιρείας και διαθέτει μαύρη λεπτομέρεια. Διαθέτει χερούλι για τον ώμου όπου ρυθμίζεται το μήκος του και αποσπάται. Κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ,διαθέτει στάμπα με την επωνυμία της εταιρ..
121,50€ 135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:121,50€
Γυναικεία μεγάλη τσάντα ώμου της εταιρείας Guess. Αυτή η ζακέτα είναι σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει εσωτερικό τσαντάκι το οποίο αποσπάται. Μία μεγάλη τσάντα για casual εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας που θα εντυπωσιάσουν. Οι διαστάσεις της είναι 40 x 31 x 19 cm..
148,50€ 165,00€
Χωρίς ΦΠΑ:148,50€
Γυναικείο χιαστί τσαντάκι της εταιρείας Guess σε κρεμ απ΄όχρωση. Αυτό το τσαντάκι είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά. Διαθέτει δύο θήκες οι οποίες κλείνουν με μεταλλικό φερμουάρ καθώς και λογότυπο με χρυσές λεπτομέρειες με την επωνυμία της εταιρείας. Το λουράκι είναι υφασμάτινο, αποσπάται και ..
105,21€ 116,90€
Χωρίς ΦΠΑ:105,21€
Μεγάλη τσάντα θαλάσσης της εταιρείας Sugarfree. Αυτή η τσάντα είναι σε γκρι σταμπωτό animal print μοτίβο. Διαθέτει μαγνητικό κούμπωμα, χερούλια για τον ώμο και όμορφη λεπτομέρεια με κρόσσια στα πλαϊνά. Συνδυάστε τη με πετσέτα θαλάσσης για μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία. Sugarfree Τσάντα παρα..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:59,90€
Μεγάλη τσάντα παραλίας σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Sugarfree. Αυτή η τσάντα είναι σε πετσετέ σταμπωτό μοτίβο με το λογότυπο της εταιρείας. Διαθέτει χερούλια για τα χέρια και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Όμορφη λεπτομέρεια με κρόσσια στα πλαϊνά. Συνδυάστε την με νεσεσέρ και πετσέτα θαλάσσης της ετ..
56,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,90€
Μεγάλη τσάντα παραλίας της εταιρείας Sugarfree. Αυτή η τσάντα είναι σε έντονο κόκκινο πετσετέ μοτίβο. Διαθέτει χερούλια για τα χέρια και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. ΄Έντονη απόχρωση για μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία που θα εντυπωσιάσουν. Συνδυάστε την με πετσέτα παραλίας για ολοκληρωμένες εμφ..
56,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,90€
Τσαντάκι παραλίας της εταιρείας Sugarfree. Αυτό το νεσεσέρ είναι κατασκευασμένο από πετσετέ ύφασμα. Είναι σε animal print Μοτίβο και διαθέτει χερούλι για το χέρι καθώς και κλείνει με φερμουάρ. Ιδανικό για να οργανώσετε τα πράγματα σας για την παραλία. Sugarfree Νεσεσέρ παραλίας Terry 24819027 -..
26,90€
Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Τσαντάκι παραλίας της εταιρείας Sugarfree. Αυτό το νεσεσέρ είναι κατασκευασμένο από πετσετέ ύφασμα και είναι σε μαύρη απόχρωση. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει χερούλι για το χέρι. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο μπροστά. Ένα τσαντάκι ιδανικό για να οργανώσετε τα πράγματά σας στην θάλασσα. Sugarfr..
26,90€
Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Γυναικείο τσαντάκι χειρός της Ελληνίδας εταιρείας Georgina Trikogia. Αυτό το τσαντάκι διαθέτει χερούλι για το χέρι και κλείνει με φερμουάρ. Είναι σε λιλά σταμπωτό μοτίβο με κοχύλια σε διάφορες αποχρώσεις. Οι διαστάσεις του είναι 30  x 21 cm. Συνδυάστε το με scrunchie από την ίδια σειρά για ολοκ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Γυναικείο τσαντάκι χειρός της Ελληνίδας σχεδιάστριας Georgina Trikogia. Αυτό το τσαντάκι είναι σε έντονο floral Μοτίβο. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει χερούλι για το χέρι. Οι διαστάσεις του είναι 30 x 21 cm. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Georgina Trikogia Peony Pouch Bag - floral- Τσα..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Τσάντα παραλίας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Georgina Trikogia. Αυτή η τσάντα θαλάσσης είναι σε έντονο σταμπωτό μοτίβο σε φούξια, λιλά και κοραλί λεπτομέρειες. Διαθέτει χερούλι για τα χέρια και οι διαστάσεις της είναι 50 x 50 cm. Συνδυάστε την με τσαντάκι παραλίας και scrunchie για ονειρεμένες εμφανίσ..
69,00€
Χωρίς ΦΠΑ:69,00€
Τσαντάκι παραλίας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Georgina Trikogia. Αυτό το τσαντάκι χειρός είναι σε έντονο μοτίβο με φούξια, λιλά και κοραλί λεπτομέρειες. Διαθέτει χερούλι για το χέρι και κλείνει με φερμουα΄ρ. Οι διαστάσεις του είναι 30 x 21 cm. Συνδυάστε το με τσάντα θαλάσσης για μοναδικές εμφανίσεις ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Γυναικεία τσάντα ώμου της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτή η τσάντα είναι σε λευκή απόχρωση και διαθέτει χερούλι για τον ώμο το οποίο ρυθμίζεται το μήκος του καθώς και ιμάντα μακρύ με την επωνυμία της εταιρείας. Διαθέτει χρυσό μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας μπροστά. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα κα..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Μεγάλη τσάντα ώμου της εταιρείας Nolah σε λευκή απόχρωση. Αυτή η τσάντα διαθέτει χερούλι για τον ώμο και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα μπροστά. Διαθέτει μία κύρια θήκη με εσωτερικό αποσπώμενο τσαντάκι με φερμουάρ. Διαθέτει μεταλλικές λεπτομέρειες με τρουκς μπροστά. Οι διαστάσεις της είναι 29 x 29 cm..
57,90€
Χωρίς ΦΠΑ:57,90€
Γυναικεία τσάντα ώμου της εταιρείας Nolah σε λευκή απόχρωση. Αυτή η τσάντα είναι σε σταμπωτό μοτίβο με το λογότυπο της εταιρείας σε κάμελ απόχρωση. Αυτή η τσάντα διαθέτει χερούλι για το χέρι σε κάμελ απόχρωση το οποίο αποσπάται καθώς και μεταλλική αλυσίδα η οποία αποσπάται. Κλείνει με φερμουάρ και δ..
52,90€
Χωρίς ΦΠΑ:52,90€
Γυναικείο πορτοφόλι Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε μπεζ σταμπωτό μοτίβο με καφέ μονόγραμμα. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας μπροστά καθώς και κοντό χερούλι για το χέρι. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Διαθέτει θήκες για χαρτονομίσματα, κάρτες καθώς και θήκη με φερμουάρ για νομίσματα. Όμο..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Γυναικείο πορτοφόλι της εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε γαλάζιο καπιτονέ μοτίβο. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο μπροστά και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Οι διαστάσεις του είναι 19.5  x 10 x 3.5 cm. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και θήκη με φερμουάρ για νομίσματα.&nb..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Γυναικείο πορτοφόλι της εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε κρεμκαπιτονέ μοτίβο. Διαθέτει μεταλλικό λογότυπο μπροστά και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Οι διαστάσεις του είναι 19.5  x 10.5 x 3.5 cm. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και θήκη με φερμουάρ για νομίσματα. ..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Γυναικείο πορτοφόλι της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε έντονο κόκκινο καπιτονέ μοτίβο. Κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ και διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα και κέρματα. Οι διαστάσεις του είναι 20  x 11 x 3 cm και διαθέτει κοντό λουράκι για το χέρι. Ένα ιδιαίτερο πο..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
NOLAH Πορτοφόλι Kallia 04.KAL - brown-100A5 pol , 10 εκ. (Υ) Χ 19,5 εκ.(Μ) Χ 3 εκ. (Π)..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,90€
Γυναικείο πορτοφόλι σε έντονη κόκκινη απόχρωση της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε καπιτονέ μοτίβο. Κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ και διαθέτει θήκες για κάρτες,χαρτονομίσματα και νομίσματα. Οι διαστάσεις του είναι 20 x 10 x 3 cm. Μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας μπροστά. N..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Γυναικείο πορτοφόλι της εταιρείας Nolah. Αυτό το πορτοφόλι είναι σε καφέ απόχρωση σταμπωτό με το μονόγραμμα της εταιρείας σε κάμελ απόχρωση. Διαθέτει μεταλλικό χρυσό λογότυπο της εταιρείας και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Διαθέτει θήκες για κάρτες, χαρτονομίσματα καθώς και εξωτερική θήκη με φερμου..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:27,90€
Τσαντάκι μέσης της Ελληνικής εταιρείας Nolah. Αυτό το τσαντάκι είναι σε καφέ σταμπωτό μοτίβο με το μονόγραμμα της εταιρείας σε κάμελ απόχρωση. Διαθέτει ιμάντα, ο οποίος ρυθμίζεται το μήκος του και είναι σε καφέ απόχρωση. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει μεταλλικό λογότυπο της εταιρείας μπροστά. Οι δ..
44,90€
Χωρίς ΦΠΑ:44,90€

Το απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ είναι η τσάντα. Γυναικείες τσάντες σε διάφορα μεγέθη , χρώματα και στυλ, γυναικεία πορτοφόλια , νεσεσερ καλλυντικών αλλά και γυναικείες τσάντες παραλίας σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις . Όποιο και αν είναι το στυλ σου σίγουρα θα βρεις κάτι που ταιριάζει με το outfit που θέλεις να δημιουργήσεις .  

Εμφάνιση 1 έως 40 από 252 (7 Σελ.)