Καλάθι

Ποιοι Είμαστε

Από το 1987 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου . Από την ίδρυσή της χαρακτηρίζεται ως μια οικογενειακή επιχείρηση με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας επώνυμα brands που θα αφήσουν τον πελάτη απόλυτα ικανοποιημένο. Η εταιρεία Μπανιά Χ. και Θ. Ο.Ε. διαθέτει και ένα δεύτερο κατάστημα, το Kidom , με παιδική ένδυση στην οδό  Τζαβέλλα 102 . Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.familycloset.gr συνδυάζει τα είδη από τα φυσικά μας καταστήματα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς .

Το familycloset δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε κάθε σημείο επαφής με τους πελάτες του. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να συμβαδίζουμε με κάθε καινούργια εξέλιξη . 

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη των καταναλωτών μας. Συνεργαζόμαστε με τις επίσημες αντιπροσωπίες των εταιρειών στην Ελλάδα παρέχοντας στους πελάτες μας αυθεντικά είδη στις προτεινόμενες λιανικές τιμές της κάθε εταιρείας.

Η συσκευασία μας έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος για αυτό χρησιμοποιούμε τσάντες και σακουλάκια από ανακυκλώσιμο χαρτί . 

Όραμά μας είναι να δουλεύουμε με ηθική και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας , να προσφέρουμε είδη ανώτερης ποιότητας και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι .