Καλάθι

Όροι Επιστροφής

Το familycloset.gr σας δίνει την δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων σε όλα τα προϊόντα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε ( τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες να είναι άθικτες όπως και οι συσκευασίες τους). Σημειώστε πως έχετε στην διάθεση σας 14 ημερολογιακές ημέρες για να δηλώσετε την αλλαγή σας τηλεφωνικά στο 2634024034 ή με e-mail στο info@familycloset.gr . 

 • Σε περίπτωση αλλαγής
 1. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμευτεί το νέο είδος που επιθυμείτε .
 2. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο . 
 3. Στείλτε το δέμα (προσέχοντας την συσκευασία ώστε να φτάσει σε εμάς στην κατάσταση που το παραλάβατε) με Acs courier ή Γενική Ταχυδρομική  και δηλώστε χρέωση παραλήπτη .Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το δέμα με Box Now ακολουθήστε τις οδηγίες του Link που θα βρείτε στο τέλος της αρχικής σελίδας του e-shop μας ( Επιστροφή με Box Now).

Διεύθυνση : Familycloset, Ίλαρχου Τζαβέλλα 102, Ναύπακτος 303 00, τηλ. 26340 24034 .

Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, κάνουμε τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και αφού διαπιστωθεί πως τηρούνται οι κανόνες επιστροφής σας στέλνουμε το νέο προϊόν .  

Η διαδικασία αλλαγής κοστίζει 5,00€ , ποσό που λογίζεται με το νέο είδος και καταβάλετε στον υπάλληλο της courier κατά την παραλαβή του νέου προϊόντος . 

 • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων
 1. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για την επιστροφή .
 2. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο.
 3. Στείλτε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε με Acs courier ή Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier  και δηλώστε χρέωση παραλήπτη . Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το δέμα με Box Now ακολουθήστε τις οδηγίες του Link που θα βρείτε στο τέλος της αρχικής σελίδας του e-shop μας ( Επιστροφή με Box Now).

Διεύθυνση : Familycloset, Ίλαρχου Τζαβέλλα 102, Ναύπακτος 303 00 , τηλ. 26340 24034 .

Μόλις τα παραλάβουμε και εγκριθεί η επιστροφή ( τα είδη πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι εσωτερικές ετικέτες να είναι άθικτες), σας καταθέτουμε τα χρήματα σε λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει στο έντυπο επιστροφής ,αφαιρώντας 2,50 ευρώ (έξοδα επιστροφής).Σε περίπτωση που η αρχική σας παραγγελία ήταν πάνω από 50,00 ευρώ (είχατε δωρεάν μεταφορικά) ,τότε η επιβάρυνση είναι 5,00 ευρώ ( έξοδα αποστολής και έξοδα επιστροφής). 
Παρακαλούμε  λάβετε υπόψιν σας, ότι είναι απαραίτητο να έχουμε λάβει το προϊόν πριν γίνει η επιστροφή του ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το familycloset.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.

Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος αποστολή προϊόντος από εμάς (είτε λόγω σφάλματος δικού μας είτε του προμηθευτή μας), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, με άθικτη την αρχική του συσκευασία του και χωρίς να έχει γίνει προσπάθεια τροποποίησης του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Xρήσιμες Σημειώσεις 

 • Σε περίπτωση που έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο 14 ημερών το familycloset δεν έχει την υποχρέωση να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων .
 • Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς και του έντυπου επιστροφής που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ .
 • Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο με τις συνεργαζόμενες courier, Acs courier ή Γενική Ταχυδρομική .