Καλάθι

Sunny Tales Swimwear

Φούστα παραλίας της εταιρείας Sunny Tales. Αυτή η φούστα είναι σε γαλάζιο σταμπωτό μοτίβο. Είναι κατασκευασμένη από δροσερό, ανάλαφρο ύφασμα και δένει στην μέση. Maxi φούστα με μεγάλο άνοιγμα μπροστά. Συνδυάστε την με μαγιό της εταιρείας για μοναδικές ολοκληρωμένες εμφανίσεις στην παραλία που θα εντ..
88,00€
Χωρίς ΦΠΑ:88,00€
Φούστα παραλίας της εταιρείας Sunny Tales. Αυτή η maxi φούστα είναι κατασκευασμένη από δροσερό και ανάλαφρο ύφασμα. Είναι σε μπλε σκούρο σταμπωτό μοτίβο με λουλούδια. Δένει στην μέση και διαθέτει μεγάλο άνοιγμα μπροστά. Συνδυάστε τη με μαγιό της εταιρείας από την ίδια σειρά για ολοκληρωμένες εμφανίσ..
88,00€
Χωρίς ΦΠΑ:88,00€
Μακρυά πλεκτή διάτρητη φούστα της εταιρείας Sunny Tales. Αυτή η φούστα παραλίας είναι σε μαύρη απόχρωση και είναι maxi. Διαθέτει λευκό κορδόνι στη μέση και λευκή λεπτομέρεια στο τελείωμα. Συνδυάστε τη με μαγιό της εταιρείας για μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία που θα εντυπωσιάσουν.Sunny Tales Swimw..
92,00€
Χωρίς ΦΠΑ:92,00€
Ολόσωμο μαγιό της εταιρείας Sunny Tales με λαμπερές λεπτομέρειες. Αυτό το μαγιό είναι σε παλ απόχρωση της μέντας. Διαθέτει λεπτές τιράντες στους ώμους στις οποίες ρυθμίζεται το μήκος τους. Έχει ψηλό κόψιμο στο πόδι και διαθέτει σχέδιο με σούρα στα πλαϊνά. Παρτό κόψιμο στο πίσω μέρος και όμορφη ανοιχ..
125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Ολόσωμο μαγιό της εταιρείας Sunny Tales με λαμπερές λεπτομέρειες. Αυτό το μαγιό είναι σε ανοιχτή γαλάζια απόχρωση με διακριτικό στρας. Διαθέτει λεπτές τιράντες στους ώμους στις οποίες ρυθμίζεται το μήκος τους. Έχει ψηλό κόψιμο στο πόδι και διαθέτει σχέδιο με σούρα στα πλαϊνά. Παρτό κόψιμο στο πίσω μ..
125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Ολόσωμο μαγιό από γυαλιστερό ύφασμα της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το ολόσωμο μαγιό είναι σε μαύρη απόχρωση με λευκές λεπτομέρειες και ψηλό κόψιμο στο πόδι. Διαθέτει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, παρτό κόψιμο πίσω, όμορφο φιογκάκι στο στήθος, μπανέλα για πιο σταθερό κράτημα, επένδυση η οποία αφαιρε..
125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Σετ μαγιό μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το μαγιό είναι σε γαλάζιο σταμπωτό μοτίβο. Το επάνω μέρος είναι μονοκόμματο μπροστά, διαθέτει επένδυση η οποία αφαιρείται καθώς και λεπτές τιράντες στους  ώμους οι οποίες ρυθμίζονται το μήκος τους. Στην πλάτη διαθέτει όμορφο ιδιαίτερο διπλό μετα..
125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Σετ μαγιό μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το μαγιό είναι σε μπλε σταμπωτό μοτίβο με μαύρες λεπτομέρειες. Το επάνω μέρος είναι μονοκόμματο μπροστά, διαθέτει επένδυση η οποία αφαιρείται καθώς και λεπτές τιράντες στους  ώμους οι οποίες ρυθμίζονται το μήκος τους. Στην πλάτη διαθέτει όμορφο ..
125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Μαγιό μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το μαγιό είναι σε παλ απόχρωση της μέντας και είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό ύφασμα. Το επάνω μέρος είναι τριγωνάκι με σούρα στο κάτω μέρος, επένδυση η οποία αφαιρείται και δένει στην πλάτη και το λαιμό. Το κάτω μέρος διαθέτει κορδονάκια στα πλαϊνά,..
96,00€
Χωρίς ΦΠΑ:96,00€
Μαγιό μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το μαγιό είναι σε γαλάζια απόχρωση και είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό ύφασμα. Το επάνω μέρος είναι τριγωνάκι με σούρα στο κάτω μέρος, επένδυση η οποία αφαιρείται και δένει στην πλάτη και το λαιμό. Το κάτω μέρος διαθέτει κορδονάκια στα πλαϊνά, παρτό ..
96,00€
Χωρίς ΦΠΑ:96,00€
Σετ μαγιό μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το ιδιαίτερο μαγιό είναι σε μαύρη απόχρωση με λευκές λεπτομέρειες. Το επάνω μέρος διαθέτει μπανέλα καθώς και επένδυση η οποία αφαιρείται, τιράντες στις οποίες ρυθμίζεται το μήκος τους καθώς και μεταλλικό κούμπωμα στην πλάτη. Ομορφο διακοσμητικό λευκό..
102,00€
Χωρίς ΦΠΑ:102,00€
Καφτάνι κοντό με μακρύ μανίκι της εταιρείας Sunny Tales με floral μοτίβο. Αυτό το καφτάνι είναι κατασκευασμένο από πολύ απαλό και δροσερό ύφασμα, διαθέτει ζωνάκι στη μέση. Απαλό ημιδιάφανο ύφασμα για μοναδικές εμφανίσεις. Συνδυάστε το με μαγιό της ίδιας σειράς για εκθαμβωτικές εμφανίσεις.- Sorena Gr..
60,00€ 75,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Ολόσωμο shiny μαγιό της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το μαγιό έχει floral μοτίβο σε μωβ και φούξια αποχρώσεις. Διαθέτει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, όμορφη λεπτομέρεια με κορδόνι στα παλϊνά του, ανοιχτή πλάτη και brazil κόψιμο πίσω. Ένα άνετο μαγιό για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.- Sunny Tales Swim..
108,00€ 135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:108,00€
Ολόσωμο φανταχτερό μαγιό της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το ολόσωμο μαγιό έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα με κίτρινες αποχρώσεις. Αυτό το μαγιό διαθέτει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, κανονικό κόψιμο πίσω, όμορφο φιογκάκι στο στήθος, και ανοιχτή πλάτη. Ένα εντυποσιακό μαγιό για εμφανίσεις που θα καταπλ΄η..
92,00€ 115,00€
Χωρίς ΦΠΑ:92,00€
Ολόσωμο μονόχρωμο μαγιό από την εταιρεία Sunny Tales. Αυτό το ολόσωμο μαγιό είναι σε πράσινη απόχρωση. Διαθέτει λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, όμορφες σούρες με κορδονάκι στα πλαϊνά του και εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη. Το κόψιμο του πίσω είναι brazil. Ένα στυλάτο μαγιό για μοναδικές εμφανίσεις.- Sunny ..
90,10€ 106,00€
Χωρίς ΦΠΑ:90,10€
Σετ μπικίνι από την εταιρεία Sunny Tales. Αυτό το μπικίνι έχει πράσσινη απόχρωση. Το επάνω μέρος είναι μπουστάκι με σούρες, διαθέτει χοντρή τιράντα που καταλήγει χιαστί στη πλάτη. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο με brazil κόψιμο και διακοσμιτικό κρίκο μπροστα΄. Ένα εντυπωσιακό μπικίνι που θα καταπλ΄ήξε..
81,60€ 102,00€
Χωρίς ΦΠΑ:81,60€
Μαγιό σετ μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το shiny μαγιό έχει floral μοτίβο σε μωβ και φούξια αποχρώσεις. Το επάνω μέρος είναι τριγωνάκι και διαθέτει επένδυση.  Έχει λεπτή ρυθμιζόμενη τιράντα και δένει στη πλάτη με κορδόνι. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο με κανονική γραμμή και διαθέτει στ..
92,00€ 115,00€
Χωρίς ΦΠΑ:92,00€
Μπικίνι εμπριμέ από την εταιρεία Sunny Tales. Αυτό το μπικίνι είναι σε μπλε αποχρώσεις σταμπωτό με διάφορα μοτίβα. Το επάνω μέρος είναι τριγωνάκι, διαθέτει τριπλές λεπτές τιράντες και κλείνει με κούμπωμα στην πλάτη. Το κάτω μέρος έχει το ίδιο μοτίβο, είναι ψηλόμεσο με σχέδιο κορδόνια στη μέση και έχ..
76,80€ 96,00€
Χωρίς ΦΠΑ:76,80€
Μονόχρωμο σετ μαγιό μπικίνι από την εταιρεία Sunny Tales. Αυτό το μαγιό είναι σε όμορφη πετρόλ απόχρωση. Το επάνω μέρος διαθέτει χοντρή τιράντα, λάστιχο στη μέση και κλείνει πίσω με μεταλλικό κούμπωμα. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο με brazil κόψιμο και ένα όμορφο φιόγκο στη μία πλευρά. Ένα μαγιό για ..
73,60€ 92,00€
Χωρίς ΦΠΑ:73,60€
Μαγιό σετ μπικίνι της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το εμπριμέ μαγιό είναι σε flroral μοτίβο με φούξια αποχρώσεις. Το επάνω μέρος διαθέτει χοντρή τιράντα, λάστιχο στη μέση και κλείνει με μεταλλικό κούμπωμα. Το κάτω μέρος είναι στο ίδιο μοτίβο, ψηλόμεσο με κανονική γραμμή και ένα όμορφο φιόγκο στην μία..
73,60€ 92,00€
Χωρίς ΦΠΑ:73,60€
Κίτρινο μπικίνι μαγιό σετ της εταιρείας Sunny Tales. Αυτό το μονόχρωμο μαγιό είναι σε λεμονί απόχρωση. Το επάνω μέρος με το ιδιαίτερο άνοιγμα στην πλάτη, διαθέτει λεπτή ρυθμιζόμενη τιράντα, λάστιχο στη μέση και ένα μικρό φιογκάκι. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο στην ίδια απόχρωση, έχει κανονική γραμμή..
100,00€ 125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:100,00€
Σετ μαγιό μπικίκι από την εταιρεία Sunny Tales. Αυτό το εμπριμέ μαγιό είναι σε floral μοτόβο με φούξια αποχρώσεις. Το επάνω μέρος διαθέτει λεπτή ρυθμιζόμενη τιράντα και λάστιχο στη μέση. Το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο στο ίδιο μοτίβο με κανονική γραμμή και κορδονάκια στα παλϊνά του. Ένα ιδιαίτερο μαγι..
100,00€ 125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:100,00€
Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)